petek, 26. februar 2010

ALVIN IN VEVERIČKI 2

Prejšnjo soboto sem šla gledat film Alvin in veverički 2. To je nadaljevanje filma Alvin in veverički 1 (kot lahko sklepate po naslovu).

Film se začne s koncertom veveričk. Alvin naredi eno neumnost in zato se Dave (tisti, ki ima veveričke) poškoduje in pristane v bolnici (cel polomljen). Zato po njih pride teta Popkorn (tako so jo klicali), z njo pa še Tobi. Ko teta Popkorn pade po stopnicah in jo odpeljejo v bolnico, mora zanje skrbeti Tobi. Seveda je to problem, saj Tobi ne zna skoraj nič (razen igranja računalniških igric). Tako za večerjo jejo smokije (ker seveda Tobi ne zna kuhati …). Teodor ima še vedno nočne more in tudi Tobija prosi, če lahko skupaj spita. Stvar se zakomplicira, ko nekdo spusti smrdec in se Teodor skoraj zaduši … (in se potem odločil, da ne bo več spal pri Tobiju).

Prava zgodba se seveda začne naslednji dan, ko morajo v šolo. Tam seveda vse punce pritečejo k njim in vsi fantje so jezni, ker ni več nobene punce okoli njih.

Kmalu pa se pojavijo veveričice in vsak se zatreska v eno. Pa spet nastopijo komplikacije, ko ugotovijo, da jih ima pod okriljem »stric« Ian (v prvem filmu je nekaj časa skrbel za Alvina, Simona in Teodorja, ampak so ga zapustili, ker je mislil samo na denar). Kasneje se seveda zgodijo še mnoge stvari, ampak če hočete izvedeti za vse dogajanje, morate v kino.

Ogled filma priporočam! To je film tudi za večje otroke!


Anna Sangawa, 6.b

3 komentarji:

ALEX pravi ...

LJUBEZEN NA PRVI POGLED.

anna pravi ...

ne,na prvi ugriz

Zoran pravi ...

To si morem izprobat.