petek, 26. februar 2010

LJUBEZEN

KAKO OSVOJITI PUNCO

Punce so občutljive in nepredvidljive. Zato moraš z njo previdno ravnati. Do nje moraš biti nežen, prijazen in ustrežljiv. Do punce moraš biti pa seveda tudi direkten. Ne smeš jecljati in biti živčen. Moraš biti zbran in zabaven, ne smeš govoriti kletvic nikakor.

Stopnje osvajanja:

1. Punco lepo pozdravi.

2. Glej jo v oči.

3. Pomagaj ji pri raznih zadevah.

4. Daj ji sladkarijo ali darilce.

5. Poskusi postati njen zelo dober prijatelj.

6. Povabi jo v kino, na sladoled…

7. Povej ji z občutkom in nežno, da si vanjo.

Če ti ne uspe, še nisi pripravljen. Po domače povedano - nisi zrel. Teh sedem stopenj bi moralo delovati. Koraki so testirani. Moj priatelj si je želel punco in mu je po teh stopnjah resnično uspelo.

Bodite previdni! (Lahko poročate o uspehu ;)

CMOK-CMOK-CMOK …

Romantik, 5. razred

KAKO JE S FANTI

Fante v življenju skoraj nič ne prizadane. Prizadane jih samo, če jih punca ne mara. To pa zato, ker imajo fantje punce zelo radi! (To vam lahko pove moj prijatelj, ki je imel punco, pa jo je za nekaj časa izgubil in je bil zelo zelo žalosten - za umret!). Fantom se v zvezah s puncami ne godi dobro in ni jim lahko, ker nimajo zlobnih čustev. S puncami so namreč zelo zelo dobri.

Zato punce - če imate fanta, bodite zadovoljne z njim. Ker fantje so vam res predani. Ni jih lahko osvojiti, če pa jih, potem so čisto vaši.

Specialist za ljubezen, 5. razred



JAZ IN LJUBEZEN

Jaz ……….., pač kdorkoli sem že, hodim v 6. razred. Nisem nič zaljubljena in noben mi ni všeč. Je pa en prijazen fant, ampak ne izdam njegovega imena. Zdi se mi v redu. Seveda v redu kot prijatelj. Upam, da imate tudi vi kakšno punco ali fanta, ki vam je všeč in je ok. Ker je v šoli potem vse boljše.

Bolly

Jaz hodim na Kolezijo, v šesti razred, in nisem v nobenega zatreskana. Noben fant se mi ne zdi tako lep, da bom zdaj pa kar umrla zaradi njega ali kaj podobnega. Je pa res na tej šoli nekaj prijaznih, normalnih in čisto kul fantov (seveda pa se najdejo tudi taki, ki so tečni, tega pač ne moremo kar pozabiti).

Natizi

3 komentarji:

moja pravi ...

ful kul...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...hhhhhhhhhmmmmmmmmmm

nika pravi ...

lol lan ti mas pa res smisu za humor

Anonimni pravi ...

bedarije!!!